sólstafir túra, en enginn gummi með í för

Já, svo virðist vera sem Guðmundur Óli, trommari hljómsveitarinnar, sé ekki með í för nú þegar hljómsveitin leggur af stað í enn eina ferðina um Evrópu. Ekkert er gefið upp um ástæður en kappinn sem leysir hann af á túrnum virðist nú ágætis reynslubolti. Stutt er síðan Sólstafir tóku ferðalag um meginlandið og augljóst að tónlist sveitarinnar fer vel í fólkið. Hljómsveitin kom einnig fram á Eurosonic hátíðinni fyrir nokkrum dögum og tók bransinn vel í þá félaga, ekki þurrt bak í salnum.

Fréttatilkynninguna má finna hér fyrir neðan í sínu upprunalega ástandi. Næstum því mint condish!

Today we’re in Milton Keynes ready to kick off the second leg of our European tour. It is with great sadness, however, that we need to report to you that Gummi will not be joining us on this tour due to personal reasons. We’d prefer to leave it at that and ask that you please respect our privacy in this matter and refrain from all questions, speculations and internet rumors. We will follow up when the time is right, but for now, we’re very excited to have a brilliant drummer by the name of Karl Petur Smith joining us for these shows. His extensive musical background includes playing with such acts as Rusty Anderson, Jason Falkner and Bubbi Morthens.

Author: Andfari

Andfari

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s